Mancati fructe pe stomacul gol

Fructul este un aliment ideal, corpul are nevoie de minim de energie pentru a-l digera şi a oferi corpului dumneavoastră o rentabilitate maximă.

Este singurul aliment care pune creierul la muncă.

Fructele sunt compuse în principal din fructoză (care poate fi uşor convertită în glucoză), restul este compus în principal din apă (90-95%).

Acest lucru înseamnă că curăţă şi hrăneşte corpul dumneavoastră în acelaşi timp.

Singura problemă cu fructele este faptul că cei mai mulţi oameni nu ştiu cum să le mănânce pentru a asimila în mod eficient nutrienţii din ele.

Trebuie ca INTOTDEAUNA sa mâncăm fructele pe stomacul gol.

De ce ?

Motivul este că fructele nu sunt digerate in stomac, ci în intestinul gros.

Fructele trec rapid de stomac şi ajung în intestin, unde işi elibereazăsucurile.

Dar dacă există carne, cartofi sau amidon în stomac, fructele sunt prinse aici şi încep să fermenteze.

Dacă aţi mâncat un fruct ca şi desert după cină şi petreceţi restul nopţii cu greutate în stomac şi un gust neplăcut în gură, este pentru că nu aţi mâncat corect.

Trebuie să mâncăm întotdeauna fructele pe stomacul gol!

Nu trebuie să beti sucuri de fructe din cutii sau recipiente de sticlă.

De ce?

Mai întotdeauna sucul din conserve este încălzit în timpul procesului de producţie şi structura sa iniţială devine acidă, şi are în plus adăugaţi conservanţi.
Care este cea mai bună afacere pe care poti s-o faci?

Cumpara-ţi un storcător de fructe. Vei putea să bei sucul extras cu storcătorul, numai din fructe proaspete, pe stomacul gol.

Sucul este digerat atât de repede ca veti putea mânca un snack după doar 15-20 de minute.

Dr. William Castillo, şeful de cardiologie al celebrei clinici Framington din Massachusetts, a declarat că fructele sunt cele mai bune alimente pe care le putem mânca pentru a ne proteja contra bolilor de inimă.

El spune că fructele contin bioflavonoide, care impiedică îngrosarea sângelui şi blocarea arterelor.

De asemenea ele întăresc vasele capilare, vasele capilare fragile fiind aproape întotdeauna cauza hemoragiilor interne şi a crizelor cardiace.

Un singur lucru vreau să păstraţi mereu în minte când vă gandiţi la fructe:
Cum începeţi ziua?
Ce mâncaţi la micul dejun ?

Credeţi că e o idee bună să vă daţi jos din pat şi să vă umpleţi stomacul cu o cantitate imensă de alimente (în principal cafea, paine şi unt), care vă vor lua toată ziua sa le digeraţi ?

Bineînţeles că nu...

Aveţi nevoie de o cantitate mică de alimente uşor de digerat, fructe pe care corpul le poate absorbi rapid şi care vor ajuta la curaţarea acestuia.

Dimineaţa, în timpul zilei, sau când este posibil şi confortabil, nu mâncaţi altceva în afară de fructe proaspete şi sucuri de fructe făcute pe loc.

Faceţi astfel cel puţin pană la prânz, în fiecare zi.

Cu cât mai mult timp veţi avea în corp doar fructe, cu atât ele vor fi mai eficiente în purificare.

Dupa ce vă veti schimba acest obicei de a vă umple corpul cu alimente la începutul zilei, veţi experimenta o explozie de vitalitate şi energie atât de intense încât vi se ​​va părea incredibil.

Chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte (de preferat ceai verde), în timpul mesei

Nu beţi niciodată apă de la gheaţă sau băuturi cu gheaţă.

“Băuturile îngheţate consumate în timpul sau după masă vor solidifica substanţele grase din produsele alimentare, ceea ce va încetini digestia.

Ele vor reacţiona cu acidul gastric şi vor fi absorbite de intestin mai repede decât alimentele solide, mobilizand intestinul şi făcând ca substanţele grase să rămană aici mai mult timp.

Beţi un ceai fierbinte sau chiar apă fierbinte după masă.

Pe lângă că va uşura digestia şi va înmuia grăsimile care vor fi evacuate mai repede, vă va ajuta de asemenea să pierdeţi din kilograme.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu