Drojdia de bere

Drojdia de bere este un aliment miraculos datorita combinatiei echilibrate de substante minerale rare, usor asimilabile.

Ea contine: 50% proteine care sunt usor digerabile, toti acizii aminati indispensabili vietii (lisyna, histidina, leucina, fenylamina, cistina, etc.), gluten si peptide in cantitate foarte ridicata – ce au actiune in reactiile de oxido-reducere, in procesele de dezintoxicare si de rezistenta la infectii, lecitine, 14 saruri minerale esentiale, oligoelemente, 17 vitamine, ergosterol, etc.

100 gr. de drojdie de bere furnizeaza:
- proteine - cat 250 gr. de carne si glicogen – cat 65 gr. de paine;
- de 10 ori mai multa vitamina B1 decat painea;
- de 2 ori mai multa vitamina B2 decat ficatul;
- de 15-20 de ori mai multa vitamina PP decat carnea;
- de 10 ori mai multa vitamina B6 decat carnea;
- de 5-10 ori mai mult acid pantotenic decat cerealele;
- de 20 de ori mai mult acid folic decat taratele de grau.

Modul de administrare este urmatorul:
- adulti si batrani: 1-2 linguri de drojdie amestecata in supa sau legume, de 3 ori/zi.
- copii: o lingurita de drojdie amestecata in supa sau legume, de 3 ori/zi.
Este foarte recomandata in anemii. Este excelenta pentru sportivi, carora le mareste rezistenta la oboseala, usurand eliminarea de toxine si deseuri metabolice.
Prin continutul sau ridicat de proteine si prin natura acizilor aminati pe care-i contine, joaca un rol protector pentru ficat.
Este indicata in avitaminoze B sau complexe, afectiuni neurologice sau neuromusculare, alcoolism, steatoze hepatice, hepatite, ciroze, afectiuni renale, afectiuni intestinale.
Are actiune inhibitoare asupra unor germeni patogeni ca: stafilococ, streptococ, colibacil.
Remediaza rapid dezechilibrul florei intestinale, mai ales in urma administrarii de antibiotice.
Share on Google Plus

About mine

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu